En ole itse hirveästi koskaan innostunut lautapaneeleista seinissä. IMG_1117-normal.jpgJostain syystä kuitenkin koin suuren inspiraation tehdä ala-aulaan valkoista paneelia ja yläosa suht ryhdikästä tapettia. Päätin aloittaa pienesti ja tehdä tapetin ja paneelin ensin pelkästään pieneen osaan, eli tässä tapauksessa portaiden viereen.

Paneeliin käytin lattialautaa, jonka leikkasin sopivan kokoiseksi katkoteräveitsellä. Tuo lattialauta on yllättävän helppoa leikata. Lopuksi liimasin jalkalistaa alareunaan. Yläreunaan ja tuohon sivulle leikkasin jalkalistasta tuollaista yläosaa.

Tykkäsin itse tuosta lopputuloksesta - vaikka se ei nyt sitä kukkatapettia olekaan. Jotenkin tuo kuitenkin sopii tuohon aulamaiseen tilaan.

Seuraavassa kuvassa näkyykin sitten ala-aulaa ja käsityömessuilta löytämämme pieni hylly.

Seinän yläreunaan sitten pääsi jalkalistaa josta se em. pieni osa on leikattu irti. Pistorasioiden ympäryksen tein hammastikuista (:D). Nuo seinät eivät ole vielä ihan tarkalleen kiinni lattioissa tai toisissaan, siksi tuolla näkyy tuollaisia koloja yms. Portaiden ja takaseinän liitokseen tulee vielä valkoista listaa. Välilattiaa/alakerran kattoakaan ei vielä tuossa näy. Se on yhtä puhtaanvalkoinen kuin paneelit. Spray-maali teki todella tasaista jälkeä.IMG_1134-normal.jpg